Dans

En dansant stund för pappor och barn

På pappa-barndansen dansar barn och förälder tillsammans och möter dansen för första gången på ett glatt och lekfullt sätt. Med hjälp av vår fantasi förflyttar vi oss ofta till andra världar där de mest underliga saker kan hända. Kursen är knasig, rolig och utmanande för både barn som förälder.

Nivå/Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. För barn (med pappa) födda 2015-2016.

Du tränar
• Kropps- och rumsuppfattning
• Koordination
• Musikalitet och taktkänsla
• Smidighet
• Samarbetsförmåga
• Kreativitet: att låta fantasin leda och skapa egna rörelser

Bra att veta
Ta med bekväma, mjuka kläder. Det går bra att vara barfota eller ha dansskor.
Vi skickar kallelse/faktura innan kursstart via e-post.
Priset avser 1 barn + 1 pappa

Kursledare
Mira har dansat sedan barnsben och trots sin unga ålder har hon flera års erfarenhet av dansundervisning. Mira har studerat dans vid Kulturama grundskola samt Stockholms estetiska gymnasium och under två tillfällen, vid 13 års ålder samt vid 17 års ålder, har Mira fått stipendium att studera dans i både San Fransisco och New York. I nuläget studerar Mira estetisk danslinje på Kristofferskolan i Bromma. Mira har flera års erfarenhet av dansundervisning inom Dansverket, främst barndans.

Mitt engagemang är viktigt i min undervisning eftersom det också väcker elevernas intresse. Jag strävar efter att peppa med både glädje och kraft och bjuda in alla i dansen, skådespelet och sagan. Att våga, försöka och att kunna göra fel är viktig och uppmuntrat av mig.

Välkomstrabatt 20%
För alla nya deltagare hos Dansverket Botkyrka har vi nu en rabatt på 20% för respektive kurs man anmäler sig till. Ange VÄLKOMSTRABATT I meddelande vid anmälan.

Har ni frågor? Ring eller maila Verksamhetsansvarig:
Karin Johansson Dansverket Botkyrka/ Södertälje 073- 525 26 89/ karin.johansson@sv.se