Pilates NYHET

Pilates NYHET

Hälsa & välbefinnande

En lugn träningsform som kan anpassas till individen. Vi tränar styrka, rörlighet, smidighet och balans i både lugnt och dynamiskt tempo. Fokus ligger på core-styrka (bålstyrka), rörlighet och andning.

Nivå/ Förkunskaper
Nybörjare/ fortsättning

Upplägg
En harmonisk träningsform som ger effektivt resultat för hela kroppen. Vi bygger upp styrka, smidighet och balans med hjälp av vår egen kroppsvikt, lugna andningsmönster och en ökad förståelse för kroppen. Klassen har både lugna samt dynamiska moment. Varje pass avslutas med avslappning.

Ledare
Jennifer är utbildad yrkesdansare vid Laban Conservatoire of Music and Dance i London, och jobbar även som danspedagog samt pilatesinstruktör. Under hennes danskarriär har Jennifer stött på en rad olika träningsformer men Pilates är den som hon upplever varit den bästa kompletterande träningsformen. Sedan tre år tillbaka har Jennifer, utöver sin dansundervisning, även undervisat i Pilates. Jennifer började dansa på Studieförbundet Vuxenskola och flyttade till London efter gymnasiet för att vidareutbilda sig till yrkesdansare. Efter 9 år i Storbritannien är nu Jennifer tillbaka till Stockholm och jobbar som danspedagog på Dansverket samt på ett flertal andra dansskolor i Stockholm och Uppsala. Utöver sin roll som yrkesdansare och danspedagog är Jennifer även certifierad massageterapeut i idrottsmassage.

Bra att veta
Vi skickar kallelse/faktura ca 2 veckor innan kursstart. Ev Inställd lektion skickas via sms.
Uppehåll sportlov 1/3 v.9 och påsklov 5/4 v14

För mer information kontakta vår växel på 08-120 55 100