Hälsa & välbefinnande

Föreläsarna har egen erfarenhet av både utmattning och återhämtning, och delar med sig av sina bästa tips för tillfrisknande.
De berättar vilka verktyg och förhållningssätt som fungerade för dem, och låter dig få följa med på en hisnande resa från kollaps till välmående.

Ett och annat skratt utlovas också.

Du lär dig:
• Hur du blir detektiv i ditt eget liv
• Hur du läker hjärnan
• Hur du blir din egen bästa vän
• Hur du kan få in mer helande skratt i vardagen

Dag och tid
Datum Tisdag 3 november
klockan 19:00-19:45
Du behöver anmäla dig för att få en länk till föreläsningen och klicka i "Jag tänker på miljön och vill få kallelser och fakturor via e-post istället för i brevlådan".

Föreläsare
Karin Adelsköld är journalist, författare och ståuppkomiker.
I mars 2018 släppte hon boken "Nu är det kul igen, från utmattning till arbetsglädje". Den tar avstamp i Karins arbete med stress- och humorforskning men bygger även på hennes egen erfarenhet av utmattning.
Läs mer om Karin på: www.karinadelskold.se

Cecilia Helle är hälsojournalisten som själv blev sjuk i utmattning. När hon kraschade flyttade hon från storstaden ut till landet för att återfå balansen. Där hittade hon lugnet i naturen. Idag jobbar hon med att leda kurser i stresshantering , arrangera föreläsningar för SV Stockholms län samt blogga om stress och återhämtning på bloggen ”My Mindful Living”.
Läs mer om Cecilia på: www.ceciliahelle.com

Bra att veta
• Föreläsningen är digital och du kommer kunna följa den via mobilen, datorn eller paddan.
* Länken till kursen skickas till dig dagen innan kursen startar.
• Efter föreläsningen besvarar Karin och Cecilia frågor från chatten
• Du behöver klicka i "Jag tänker på miljön och vill få kallelser och fakturor via e-post istället för i brevlådan." när du anmäler dig för att få en länk till föreläsningen.

Online
Du kommer i god tid innan föreläsningen få instruktioner om hur du loggar in och deltar. För att delta behöver du tillgång till dator eller padda och internetuppkoppling. Det fungerar även med en mobil.

Rabattkoder
För att få ta del av en rabatt behöver du skriva aktuell rabattkod i rutan vid anmälan online.
Rabatten kan ej ges i efterhand när anmälan är genomförd.

Foto: Kurt Helle