Dans

Här kan du som vill "showa loss" med energi och uttryck göra det i en avslappnad miljö där glädjen för dans, musik och rörelse är i fokus.

Här vill vi kunna släppa på våra spärrar och bara njuta tillsammans av musik och dans. Klassen passar dig som vill hitta en lekfull ingång till dansträning där du får utrymme att utveckla det egna uttrycket, den egna spontaniteten och den egna passionen för dans. I powerjazz lär du dig tekniska grunder i jazzdans: pas de bourree, piruetter, kickar, isolationer, dynamiska rörelsekombinationer, hopp mm. Genom skarpa, staccato rörelser, såväl som svepande och smidiga över du din koordination, koncentration, kroppskontroll och musikalitet. Vi jobbar med att ta fram vår inre energi och glädje för att befästa den i kroppen.

Upplägg
Ett lektionsupplägg ser vanligtvis ut såhär:

1. Uppvärmning
2. Dansövning med fokus: rytm, olika rörelsekvalitéer, känslostämning
3. Koreografi
4. Nedvarvning och avslut

Nivå/Förkunskaper
Nybörjare/ fortsättning. Danspedagogen tar hänsyn till gruppens nivå och anpassar upplägget så att alla känner sig bekväma.

Bra att veta
Kom och prova på en gång kostnadsfritt, men anmäl dig först!
Vi skickar kallelse/faktura ca 2 veckor innan kursstart.
Ev. inställd lektion meddelas via sms.

VÄLKOMSTRABATT 20%
För alla nya deltagare hos Dansverket Södertälje har vi nu en rabatt på 20% för respektive kurs man anmäler sig till. Ange VÄLKOMSTRABATT I meddelande vid anmälan.

Har ni frågor? Ring eller maila Verksamhetsansvarig:
Karin Johansson Dansverket Södertälje 073- 525 26 89/ karin.johansson@sv.se