Historia & Konsthistoria

Vet man hur många släktingar man egentligen har?

Här får du hjälp att läsa gamla handskrifter, leta i kyrkböcker, söka på Internet, och avlägga ett besök på Riksarkivet i Arninge.
Du lär dig olika metoder för att forska i släkten. Du stiftar också bekantskap med äldre uttryck, gammalt namnskick och de nya forskningsmöjligheter som finnas på internet.

Material
Kursmaterialet ingår i priset.

Nivå
Denna kurs är på nybörjarnivå.

Ledare
Ann-Louise Lundkvist

Dag och Tid
Lördagar kl. 10.00-12.15
6 ggr

Bra att veta
- Kurslokalerna är stora och luftiga vilket ger oss gott om utrymme mellan oss.
- Vi skickar en kallelse/faktura före kursstart.
Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

Covid-19 restriktioner
Vi följer Folkhälsomyndigheten och kommuners restriktioner samtidigt som vi värnar om våra deltagares behov av möte, rörelse samt utveckling. Alla våra kurser genomgår Folkhälsomyndighetens riskbedömning för att säkerställa din och vår personals säkerhet och hälsa.

Om det kommer skärpta restriktioner gällande Covid-19 innan kursstart som innebär att vi inte kan starta kursen som planerat förbehåller vi oss rätten att flytta fram kursstarten.

Om det kommer skärpta restriktioner gällande Covid-19 under pågående kurs förbehåller vi oss rätten att antingen flytta fram enstaka tillfällen, övergå till digital verksamhet alternativt vara utomhus.

Rabatt och tillgodo
För att få ta del av en rabatt eller tillgodo behöver du skriva aktuell rabattkod eller tillgodo i rutan för meddelande vid anmälan.
Rabatt eller tillgodo kan ej ges i efterhand när anmälan är genomförd.