Dans, Musik, teater

FÖR DIG MELLAN 9-12 ÅR SOM ÄLSKAR ATT SJUNGA, DANSA OCH SPELA TEATER
Under 4 dagar får du lära dig nya danssteg och koreografier, sånger och hur du gestaltar olika känslor och karaktärer. Kanske vill du lära dig att shuffla, sjunga i stämmor eller våga stå inför en publik och spela teater? Här får du testa det mesta. Självklart blir det mycket skratt och lek också! Våra kursledare är kunniga och erfarna inom sitt område och vara vid att arbeta med barn och ungdomar. Under veckan väljer ledarna tillsammans med deltagarna ut de bästa bitarna från veckan och bjuder in till föreställning på sista lägerdagen.

KURSEN BJUDER PÅ
Dans: Du utmanas i olika dansstilar och får utveckla koordination, smidighet, rytmik och kroppskontroll. Genom dansövningar, lek, improvisation, koreografi och eget skapande övar vi på såväl grundläggande som mer avancerade dansrörelser.
Sång: på sånglektionerna övar vi taktkänsla, olika sångtekniker, artikulation och stämsång. Vi sjunger sånger från olika musikgenrer och låter våran kropp vara med i rörelse när vi sjunger.
Teater: På teaterklasserna gör vi olika dramaövningar som stärker deltagarna i deras förmåga röra sig och tala inför grupp. Genom improvisation leker vi med olika kroppsuttryck, känslouttryck samt hur vi använder vår röst på scen.

DAG OCH TID
Måndag- Torsdag 24-27 Juni
Kl. 09.00-16.00
Avslutning med föreställning och fika i lokalen Torsdag 27 Juni kl. 15.00-16.00!

BRA ATT VETA
Det spelar ingen roll om du är helt ny för teater, dans och sång eller om du har tidigare erfarenheter. Alla är välkomna!
Vi bjuder på frukt och dricka under dagen, men man får ta med sig egen lunch. Kylskåp finns på plats!

Har ni frågor? Ring eller maila Verksamhetsansvarig:
Karin Johansson Dansverket Södertälje 073- 525 26 89/ karin.johansson@sv.se