Övrigt, Dans

Sommardansa med oss på Dansverket!

För att avsluta sommaren på bästa sätt erbjuder vi ett tre dagars dansläger med massa positiv och härlig dansenergi. Vi kommer att testa olika dansstilar, göra kreativa övningar och även andra spännande aktiviteter tillsammans. Vi utlovar mycket skratt, dansglädje och lägerkänsla! Du behöver inte ha dansat innan för att delta, alla danssugna är välkomna!

Nivå/ Förkunskaper
Du behöver inte ha några förkunskaper, enbart viljan att lära dig nytt!

Ålder
Barn 11-13 år, född 2009-2011

Du lär dig
• Kroppsmedvetenhet och Koordination
• Musikalitet
• Dansgrunder inom flera olika dansstilar
• Uttryck: att förmedla energi till en publik
• Koreografi: att memorera och uttrycka rörelsesekvenser
• Kreativitet och eget skapande: att skapa egna rörelser

Dag och tid
Tisdag-Torsdag kl. 13:00-16.15

Kursledare
Klara Degerman
Klara är utbildad gymnasielärare i dans men undervisar gärna stora och små. Tidigare har hon gått på Härnösands folkhögskolas danslinje samt utbildat sig inom dans och yoga i Berlin Tyskland, där hon också jobbade innan hon påbörjade sin ämneslärarutbildning i dans på Musikhögskolan i Piteå. Klaras huvudgenre är modern dans och balett men behärskar fler dansstilar och har genom åren även undervisat barndans på kultur- och grundskola.

”Rörelse i sig är fantastiskt och jag värnar om dansen som konstform, där alla elever på ett lustfyllt sätt får uttrycka sina känslor, tankar och idéer i dans. På mina dansklasser blandas fantasi, kreativitet och dansteknik med improvisatoriska inslag. Jag vill att alla ska känna sig välkomna på mina klasser där dansglädje står i fokus!”


Lägret är delfinansierat av Ekerö kommun och kostar 300 kr att delta på! Vi bjuder på frukt och festis som mellis.

För mer information kontakta caroline.svensson@sv.se