Hantverk & konst

Skulle du vilja lära dig väva? Kursen vänder sig både till nybörjare och fortsättare!

I kursen ingår bl a uträkning av vävar, uppsättning, garnberäkning, materiallära, färg och komposition, avslutning och montering.

Vi jobbar med Götavävstol, och har du en egen kan du använda den, annars får du låna en som du måste ta hem mellan kurssammankomsterna.

Startdatumet är preliminärt och kan ändras.

Nivå/ Förkunskaper
Nybörjare/ fortsättning

Upplägg
I kursen ingår bl a uträkning av vävar, uppsättning, garnberäkning, materiallära, färg och komposition, avslutning och montering.

Kursledare
Våra kursledare genomgår SVs pedagogiska grundkurs.
För denna kurs är det Marianne Funch Olsson som leder, se https://mariannefunck.wordpress.com/ om du vill veta mer om henne.

Bra att veta
Vi skickar kallelse/faktura via e-post inför kursstarten.

Covid-19 restriktioner
Vi följer Folkhälsomyndigheten och kommuners restriktioner samtidigt som vi värnar om våra deltagares behov av möte, rörelse samt utveckling. Alla våra kurser genomgår Folkhälsomyndighetens riskbedömning för att säkerställa din och vår personals säkerhet och hälsa.

Om det kommer skärpta restriktioner gällande Covid-19 innan kursstart som innebär att vi inte kan starta kursen som planerat förbehåller vi oss rätten att flytta fram kursstarten.

Om det kommer skärpta restriktioner gällande Covid-19 under pågående kurs förbehåller vi oss rätten att antingen flytta fram enstaka tillfällen, övergå till digital verksamhet alternativt vara utomhus.

Rabatt och tillgodo
För att få ta del av en rabatt eller tillgodo behöver du skriva aktuell rabattkod eller tillgodo i rutan för meddelande vid anmälan.
Rabatt eller tillgodo kan ej ges i efterhand när anmälan är genomförd.