Mat & dryck

Matlagning på nytt sätt!

Grädda pannkakor utan ägg.
Laga en hel Englishbreakfast utan fläsk och anna animalier.
Lär dig att laga trerättersmiddagar med helt växtbaserade råvaror.

Du får inspiration och kunskap om hur du använder växtbaserade råvaror och lagar jättegoda och inspirerande maträtter.

• Du får laga allt ifrån plockmat till en färdig middagsmeny
• Du kommer få lära dig de olika begreppen inom växtbaserad matlagning.
• Vid varje tillfälle får du laga mat med en ny proteinkälla
• Mycket mat i lugn och strategisk fart.

Bra att veta
• 1.800 kr då ingår kostnaden av råvaror
• Ta med egen kniv och förkläde.
• Vi skickar kallelse/faktura inför kursstarten via e-post.

Dag och tid: Måndagar kl. 17.00-20.00
Antal: 5 ggr
Var: Örvägen 2, Upplands Väsby

Kursledare
Katja Juntunen
Väl anlitad matinspiratör i växtbaseradmatlagning med lång erfarenhet av vegansklivsstil och skapare av växtbaserad publikation.

Alla våra kursledare är erfarna, engagerade och uppdateras kontinuerligt genom SV utbildningsprogram.