Hälsa & välbefinnande

Flöda ute i grönskan med Vinyasa Yoga

Välkommen på yogaträning i naturen! Här tränar du yoga i en lugn och trygg utomhusmiljö som ger dig mer styrka och harmoni i din vardag. Att praktisera yoga främjar självmedvetenhet och acceptans, vilket i sin tur hjälper oss att stärka vår självkänsla.

Varje tillfälle praktiserar vi asanas i ett dynamiskt flow med fokus på styrka, balans och flexibilitet. Passet avslutas med en lugnare avslappning.

För vem?
Denna kurs är för vuxna och passar både vana yogautövare och nybörjare. Rörelserna anpassas till deltagarnas olika nivåer.

Vi tränar
Yogapositioner
Kroppsmedvetenhet
Smidighet
Styrka
Rörlighet

Bra att veta
Ha bekväma kläder efter väder och ta med egen vattenflaska.
Ta även med egen yogamatta, detta för att bibehålla en smittsäker träning.
Vi skickar kallelse/faktura inför kursstarten via e-post.
Ev. Inställd lektion skickas via sms.

Drop-in
I mån av plats kan du välja att gå på enstaka tillfällen. Då betalar du 180 kr/ klass på plats via Swish. Är du intresserad av drop-in, anmäl ditt intresse till karin.johansson@sv.se.

Ledare
Åsa Jones är utbildad Yoga lärare inom Hatha/Vinyasa. Hon brinner för hälsa och balans i livet - att man ska hitta en livsstil som fungerar och är hållbar. Själv har hon hittat detta via yogan och dess lugn den skapar i kroppen. Åsa tror på att yoga ska vara lätt, kul och lekfullt och att det ska kunna göras utifrån den egna förmågan och kapaciteten.

Rabatt och tillgodo
För att få ta del av en rabatt eller tillgodo behöver du skriva aktuell rabattkod eller tillgodo i rutan för meddelande vid anmälan.
Rabatt eller tillgodo kan ej ges i efterhand när anmälan är genomförd.

Friskvårdsbidrag
Önskar du söka friskvårdsbidrag hos din arbetsgivare för denna kurs meddela oss via abc@sv.se när du betalt din kursavgift så mejlar vi ett kvitto.

Covid-19 restriktioner
Vi följer Folkhälsomyndigheten och kommuners restriktioner samtidigt som vi värnar om våra deltagares behov av möte, rörelse samt utveckling. Alla våra kurser genomgår Folkhälsomyndighetens riskbedömning för att säkerställa din och vår personals säkerhet och hälsa.
Om det kommer skärpta restriktioner gällande Covid-19 innan kursstart som innebär att vi inte kan starta kursen som planerat förbehåller vi oss rätten att flytta fram kursstarten.

Om det kommer skärpta restriktioner gällande Covid-19 under pågående kurs förbehåller vi oss rätten att antingen flytta fram enstaka tillfällen, övergå till digital verksamhet alternativt vara utomhus.

Om du har några frågor, kontakta kursansvarig karin.johansson@sv.se