Hälsa & välbefinnande

Yoga för ungdomar
VinyasaYoga för ungdomar


Denna kurs riktar sig till ungdomar som är nyfikna på yoga. Många ungdomar i dag känner på stress och press. Att praktisera yoga främjar självmedvetenhet och acceptans, vilket i sin tur hjälper oss att stärka vår självkänsla. Genom yoga tar vi hand om kroppen samtidigt som vi stärker det mentala.

Under kursen får du lära dig verktyg som du kan ta med dig i vardagen, alltifrån enkla meditationer, andningsteknik och närande yogapositioner. På ett kravlöst sätt utforskar vi yogans grunder och deltagarna jobbar alltid utifrån sina egna förutsättningar och dagsform.

Varje tillfälle är 90 minuter och kommer innehålla meditation, utforskande av yogapositioner, avslappning och samtal. Du vill känna dig både lugn och kraftfull efteråt. Yogastilen vi utgår ifrån är Vinyasayoga - en dynamisk och flödande yogaform.


Kursledare
Veronica Bergan håller i kursen och är utbildad yogalärare och danslärare. Hon blev certifierad yogalärare vid Green Yoga i Goa, Indien. Veronica har många års erfarenhet av att jobba med ungdomar, kropp och rörelse. Med sin starka bakgrund i dans och brinnande intresse för psykisk hälsa, skapar Veronica lekfulla yogaklasser som får dig att känna dig levande inifrån och ut.


Dag och Tid
Måndagar kl. 17.00-18.30
Yoga för ungdomar från 13-år börjar 28/1 2019
10 ggr

Forelltorget 4, Huddinge

Bra att veta
Vi skickar kallelse/faktura inför kursstarten.
Kursen kan bli inställd eller framflyttad om det är för få anmälda.

För mer information kontakta Marielle Wästerlund 08-120 55 122 eller via epost marielle.wasterlund@sv.se