Dans

DETTA ÄR EN INTRESSEANMÄLAN! OM DU ÄR INTRESSERAD AV ATT FÖLJANDE DANSKURS SKA STARTA, ANMÄL DITT INTRESSE SÅ ÅTERKOMMER VI MED BESKED NÄRMRE KURSSTART.

Voguing är en uttrycksfull dansstil som startades i Harlem av HBTQ-scenen på 60-talet. Stilen influerades sedan av Vogue-tidningarna på 80- talet: fasta kroppsposer, raka linjer och tydliga kroppsuttryck- därav sitt namn.

Beskrivning
I voguing är rörelsesekvenser med armar och händer i kombination med ett tydligt uttryck centralt. På dessa klasser kommer du att lära dig olika tekniska moment typiska för stilen, så som "dips" och spins", "performace" och "runway". Vi kommer att jobba med koreografi och rörelsesekvenser men även lägga stort fokus vid att arbeta improvisatoriskt för att låta det personliga uttrycket komma fram. Du kommer på dessa klasser jobba på ett sätt som kan öka ditt självförtroende, ditt personliga uttryck och din kroppsuppfattning innan- och utanför danssalen. Kom och lär känna din inre "fierceness"!

Priset avser 12 kurstillfällen

Nivå/Förkunskaper
Nybörjare. Danspedagogen anpassar lektionsupplägget till gruppens deltagare.

Bra att veta
Kom och prova på en gång kostnadsfritt, men anmäl dig först!
Vi skickar kallelse/faktura ca 2 veckor innan kursstart.
Ev. inställd lektion meddelas via sms.

VÄLKOMSTRABATT 20%
För alla nya deltagare hos Dansverket Södertälje har vi nu en rabatt på 20% för respektive kurs man anmäler sig till. Ange VÄLKOMSTRABATT I meddelande vid anmälan.

Har ni frågor? Ring eller maila Verksamhetsansvarig:
Karin Johansson Dansverket Södertälje 073- 525 26 89/ karin.johansson@sv.se