Hälsa & välbefinnande

Workshop - Yoga för män

Kom och prova på att yoga!

Lördagen den 18/1 har du möjlighet att prova på våra olika yogakurser i Södertälje.

Vill du prova Yoga för män, anmäl dig till denna workshop, vill du prova någon annan kurs hittar du dom på vår hemsida.

09.00 - 09.45 Yoga för seniorer
09.50 - 10.35 Yoga för män
10.40 - 11-25 Yoga Grund
11.30 - 12.15 Stralayoga

Yoga för män

Detta är en kurs för dig som vill bli smidigare, starkare och hitta ett inre lugn. Vi kommer att arbeta med övningar från olika yogatraditioner där andning, styrka, rörlighet, balans och avslappning genomsyrar lektionerna. Vi testar också olika meditationstekniker för att hitta fokus och närvaro. Inga förkunskaper krävs så är du helt nybörjare är du mycket välkommen!

Nivå
Nybörjare

Kursledare
Mitt namn är Johan Harnesk och jag har gått en ett-årig yogalärarutbildning på Axelssons. Vidare har jag utbildat mig till hälsopedagog och tagit kurser i Qigong och Tai Chi samt andningsövningar för Breatheology. Under femton år har jag även praktiserat och fördjupat mig i meditation för Clairvision Meditation School.

Varmt välkomna till en kurs som utgår från där du befinner dig just nu och där vi kommer att utforska dina möjligheter att nå en större stabilitet, närvaro, styrka och smidighet! Vi kommer att använda grundläggande yogarörelser, andningsövningar, några enkla meditationstekniker och avslappningsmetoder.

Bra att veta
• Ta på dig mjuka kläder.
• Ta gärna med dig vattenflaska och din egen yogamatta.
• Vi skickar en kallelse/faktura ca 2 veckor före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.