Dans

En workshop med fokus på den inre dansupplevelsen

Under två timmar kommer koreograf och danslärare Ellinor Ljungkvist ta dig med på en frigörande dansupplevelse där du får utforska styrka, andning, dynamik och flöde. Det blir en lustfylld och härlig stund där prestationsångest och stresskänslor byts ut mot lekfullhet och rörelseglädje. Du är välkommen oavsett om du är nybörjare eller om du har dansat tidigare- det viktiga denna kväll är att vi får dela vår dansglädje tillsammans!

Nivå/ Förkunskaper
Nybörjare/fortsättning. Danspedagogen tar hänsyn till gruppens nivå.

Du tränar
• Kroppsmedvetenhet och Koordination
• Musikalitet
• Perception
• Rumsuppfattning
• Improvisation: att skapa rörelser i stunden efter din kropp och dina känslor
• Smidighet och styrka
• Koreografi: att memorera och uttrycka rörelsesekvenser

Bra att veta
Onsdag 28 oktober erbjuder vi även en Workshop i House. Deltar du på båda workshops betalar du totalt 500 kr. Information om Workshop i House, Klicka här.
Denna workshop innehåller en paus.
Ha bekväma, svettvänliga kläder.
Vi skickar kallelse/faktura innan kursstart via e-post.

Lärare
Ellinor Ljungkvist är utbildad på Salzburg Experimental Academy of Dance Salzburg, Inter-University Centre for Dance Berlin och har en master i koreografi från Dans och cirkushögskolan Stockholm. Ellinor har jobbat som frilansande dansare inom nutida dans och performance-konst. Hennes verk har visats på scener runt om i Europa, däribland Dansens Hus. För Ellinor är kontakten i danssalen otroligt viktig: både mellan deltagare-ledare och mellan deltagarna. Hon vill att hennes elever ska känna sig trygga och sedda på hennes lektioner.

Har ni frågor? Ring eller maila Verksamhetsansvarig:
Karin Johansson Dansverket Botkyrka/Södertälje 073- 525 26 89/ karin.johansson@sv.se