Hälsa & välbefinnande

Yinyoga
Yinyoga är en avkopplande, återhämtande och samtidigt energigivande yogaform som passar alla oavsett tidigare erfarenhet. Vi ligger och sitter länge i varje position, släpper taget och låter kroppen öppna upp sig.

I yinyoga töjer vi och stärker djupt liggande strukturer som leder, ben och bindväv. Passen är för dig som vill hitta ett inre lugn och stabilitet samt få tillgång till mer kraft och energi.

Nivå
Du kan vara nybörjare eller ha yogat tidigare.

Kursledare
Caroline André fann yogan för drygt 10 år sedan. 2016 åkte hon till Indien för att utbilda sig till yogalärare. Sedan dess har hon undervisat både tonåringar och vuxna, främst i Hatha och Yin. Hon har en danspedagogutbildning från Dans och cirkushögskolan och älskar att dela med sig av kunskapen om hur kropp, rörelse och sinne hör ihop, vare sig det är genom dans eller yoga. Då Caroline även har en kärlek till Bhaktiyoga/mantramusik är det inte omöjligt att det förekommer levande musik på vissa av hennes lektioner.

I hennes undervisning är ambitionen att skapa en trygg atmosfär i yogasalen där varje individ ska få möjlighet att uppleva sig själv utifrån sina förutsättningar.


Dag och Tid
Söndag kl. 13.30-15.00
Yinyogan börjar 22/9 2019
8 ggr
1.600 kr
Saltsjögatan 3, Södertälje

Bra att veta
Ta på dig mjuka kläder.
Ta gärna med dig vattenflaska och din egen yogamatta.