Hälsa & välbefinnande

Yinyoga
Yinyoga är en avkopplande, återhämtande och samtidigt energigivande yogaform som passar alla oavsett tidigare erfarenhet. Vi ligger och sitter länge i varje position, släpper taget och låter kroppen öppna upp sig. I yinyoga töjer vi och stärker djupt liggande strukturer som leder, ben och bindväv. Passen är för dig som vill hitta ett inre lugn och stabilitet samt få tillgång till mer kraft och energi.


Kursledare
Pernilla Hafström påbörjade sin yogaresa 2009 och har nu gått en 1-årig lärarutbildning i Ashtangayoga samt Yinyoga för Pernilla Cristvall och Fia Sjöblom på Yoga Devi. Pernilla har även gått 50 timmar för Biff Mithoefer i Yinyoga och vidareutbildar sig ständigt för att hitta ny inspiration.

Pernilla Hafström
"Att börja yoga är den bästa och finaste gåvan jag har gett mig själv. Under väldigt många år lyssnade jag inte inåt utan pressade mig själv till det yttersta och med det drabbades jag av en mängd olika stressrelaterade sjukdomar. På mattan har jag funnit ett fantastiskt redskap att behandla mig själv och andra med kärlek och respekt. En ännu större gåva är att få dela med sig av yogan till andra!"

Dag och Tid
Måndag kl. 17.30 - 19.00
Yinyogan börjar 18/3 2019 (Uppehåll den 22/4)
7 ggr
1.150 kr
Holmvägen 7a, Upplands Väsby

För mer information kontakta Camilla Brännbäck 08-120 55 104 eller via epost camilla.brannback@sv.se