Hälsa & välbefinnande

Yinyoga
Yinyoga är en avkopplande, återhämtande och samtidigt energigivande yogaform som passar alla oavsett tidigare erfarenhet. Vi ligger och sitter länge i varje position, släpper taget och låter kroppen öppna upp sig. I yinyoga töjer vi och stärker djupt liggande strukturer som leder, ben och bindväv. Passen är för dig som vill hitta ett inre lugn och stabilitet samt få tillgång till mer kraft och energi.

Kursledare
Linnéa Ekberg började sin yogaresa 2011 med ashtangayogan och hathayoga, hon breddade sitt intresse med mindfullness och meditation och hittade Yinyogan. Hon är utbildad till Yinyogalärare med certifikat hos Magdalena Mecweld och Mats Nielsen 2018.

Linnéa Ekberg
”Jag hittade Yinyogan för mig själv i helt rätt tidpunkt i mitt liv, där jag kände ett stopp att nu måste stress, press och utmattning ta slut och vända till mer återhämtning, vila och kärlek till mig själv.
Yinyoga och meditation har hjälpt mig otroligt mycket mer än vad jag hade kunnat tro, att andas, ta det lugnt i det annars stormiga livet och verkligen ta hand om sig själv har hjälpt mitt mående både fysiskt och psykiskt. Jag är otroligt tacksam för vad jag har fått och att nu få ge till andra, kärlek, andlighet och Yin.”

Dag och Tid
Onsdag kl. 19.30 - 21.00
Yinyogan börjar 23/1 2019
8 ggr
1.300 kr
Holmvägen 7a, Upplands Väsby

Bra att veta
- Yogamatta, filtar och kuddar finns att låna.
- Vi skickar en kallelse/faktura ca 2 vecka före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.
OBS kursen startar om det är fler än 4 anmälda.