Yinyoga Mamma - Barn i Upplands Väsby

Yinyoga Mamma - Barn i Upplands Väsby

Hälsa & välbefinnande

Yinyoga Mamma - Barn
Under och efter en graviditet samt förlossning blir fogarna mer rörliga och ömtåliga, även bäckenbotten och höfter töjs ut och behöver tid för återhämtning.
I denna mamma och barnYin tar vi det än lugnare och fokuserar mer på hjärtat, lungor, inre organ och ben och låter bäcken och höfter få vila sig i form tillbaka varsamt.

I detta pass får du ha med dig din bebis och ta allt i Er takt, anpassa varje position efter dina förutsättningar och inte känna att amning, matning eller lek står i vägen för andra. Yinyoga handlar om att vara här och nu och att då även kunna höra och se andra saker som inte nödvändigtvis behöver beröra en själv. Låt allt omkring hända och fokusera på dig själv. Det finns inga mål, prestationer eller måsten i yinyoga.


Kursledare
Linnéa Ekberg började sin yogaresa 2011 med ashtangayogan och hathayoga, hon breddade sitt intresse med mindfullness och meditation och hittade Yinyogan. Hon är utbildad till Yinyogalärare med certifikat hos Magdalena Mecweld och Mats Nielsen 2018.

Linnéa Ekberg
”Jag hittade Yinyogan för mig själv i helt rätt tidpunkt i mitt liv, där jag kände ett stopp att nu måste stress, press och utmattning ta slut och vända till mer återhämtning, vila och kärlek till mig själv.
Yinyoga och meditation har hjälpt mig otroligt mycket mer än vad jag hade kunnat tro, att andas, ta det lugnt i det annars stormiga livet och verkligen ta hand om sig själv har hjälpt mitt mående både fysiskt och psykiskt. Jag är otroligt tacksam för vad jag har fått och att nu få ge till andra, kärlek, andlighet och Yin.”


Dag och Tid
Tisdagar kl. 10.00 - 10.45
Start den 16/10 2018
8 ggr
850 kr
Holmvägen 7a, Upplands Väsby

För mer information kontakta Camilla Brännbäck 08-120 55 104 eller via epost camilla.brannback@sv.se