Hälsa & välbefinnande

Yoga för män
Detta är en kurs för dig som vill bli smidigare, starkare och hitta ett inre lugn. Vi kommer att arbeta med övningar från olika yogatraditioner där andning, styrka, rörlighet, balans och avslappning genomsyrar lektionerna. Vi testar också olika meditationstekniker för att hitta fokus och närvaro. Inga förkunskaper krävs så är du helt nybörjare är du mycket välkommen!

Nivå
Nybörjare

Kursledare
Caroline André fann yogan för drygt 10 år sedan. 2016 åkte hon till Indien för att utbilda sig till yogalärare. Sedan dess har hon undervisat både tonåringar och vuxna, främst i Hatha och Yin. Hon har en danspedagogutbildning från Dans och cirkushögskolan och älskar att dela med sig av kunskapen om hur kropp, rörelse och sinne hör ihop, vare sig det är genom dans eller yoga. Då Caroline även har en kärlek till Bhaktiyoga/mantramusik är det inte omöjligt att det förekommer levande musik på vissa av hennes lektioner.

I hennes undervisning är ambitionen att skapa en trygg atmosfär i yogasalen där varje individ ska få möjlighet att uppleva sig själv utifrån sina förutsättningar.

Dag och Tid
Söndag kl. 10.00-11.30
Yoga för män börjar 22/9
8 ggr
1 600 kr
Saltsjögatan 3, Södertälje

Bra att veta
Ta på dig mjuka kläder.
Ta gärna med dig vattenflaska och din egen yogamatta.