Hälsa & välbefinnande, Dans

Många känner på press och stress i vardagen. Att praktisera yoga främjar självmedvetenhet och acceptans, vilket i sin tur hjälper oss att stärka vår självkänsla. Genom yoga tar vi hand om kroppen samtidigt som vi stärker det mentala.


På denna kurs får du verktyg som du kan ta med dig i vardagen, alltifrån enkla meditationer och andningsteknik till närande yogapositioner. På ett kravlöst sätt utforskar vi yogans grunder och du jobbar alltid utifrån dina egna förutsättningar och din dagsform. Varje tillfälle kommer att innehålla meditation, utforskande av yogapositioner och avslappning. Du kommer känna dig både lugn och kraftfull efteråt. Yogastilen vi utgår ifrån är Vinyasayoga – en dynamisk och flödande yogaform.


Nivå/ Förkunskaper
Denna kurs är för vuxna. Inga förkunskaper krävs.

Ledare
Veronica Bergan håller i kursen och är utbildad yogalärare och danslärare. Hon studerade till yogalärare vid Green Yoga i Goa, Indien. Veronica har många års erfarenhet av att jobba med människor i alla åldrar genom kropp och rörelse. Med sin starka bakgrund i dans och brinnande intresse för psykisk hälsa, skapar Veronica lekfulla yogaklasser som får dig att känna dig levande inifrån och ut.

Bra att veta
Vi skickar kallelse/faktura via mail ca två veckor innan kursstarten.

Vid frågor om kursen, mejla: veronica.bergan@sv.se