Hälsa & välbefinnande, Dans

Ta hand om dig själv!
Många känner press och stress i vardagen. Att praktisera yoga främjar självmedvetenhet och acceptans, vilket i sin tur hjälper oss att stärka vår självkänsla. Genom yoga tar vi hand om kroppen samtidigt som vi stärker det mentala.

På denna kurs får du verktyg som du kan ta med dig i vardagen, alltifrån enkla meditationer och andningsteknik till närande yogapositioner. På ett kravlöst sätt utforskar vi yogans grunder och du jobbar alltid utifrån dina egna förutsättningar och din dagsform. Varje tillfälle kommer att innehålla meditation, utforskande av yogapositioner och avslappning. Du kommer känna dig både lugn och kraftfull efteråt. Yogastilen vi utgår ifrån är Stralayoga – en dynamisk och flödande yogaform.

För vem?
Denna kurs är för vuxna. Inga förkunskaper krävs.

Vi tränar
• Grundläggande yogapositioner
• Smidighet och styrka
• Meditation och närvaro
• Avslappning

Bra att veta
Vi skickar kallelse/faktura inför kursstarten via e-post.
Ha på dig mjuka kläder som du lätt kan röra dig i, ta med vattenflaska samt yogamatta om du har (går även bra att låna).

Ledare
Veronica Bergan

Rabatt och tillgodo
För att få ta del av en rabatt eller tillgodo behöver du skriva aktuell rabattkod eller tillgodo i rutan för meddelande vid anmälan.
Rabatt eller tillgodo kan ej ges i efterhand när anmälan är genomförd.

Friskvårdsbidrag
Önskar du söka friskvårdsbidrag hos din arbetsgivare för denna kurs meddela oss via abc@sv.se när du betalt din kursavgift så mejlar vi ett kvitto.