Teaterkurser

Brinner du för teatern och vill få möjlighet att uttrycka dig själv genom olika karaktärer? Vi har många olika teaterkurser i Stockholm för såväl barn som vuxna och seniorer. Nybörjare eller van skådespelare, vi har kurser för alla teaterälskare. Vi hjälper dig gärna att hitta den teatergrupp och kurs som passar dig, dina förutsättningar och dina mål allra bäst.

Öva din scennärvaro, testa improvisation och utveckla ditt teaterintresse med oss! Klicka här för att se alla teaterkurser som vi erbjuder.

à la Carte Teatern

I 20 år har vi haft teaterverksamhet för barn och ungdomar mellan 6 år upp till 20-årsåldern. à la Carte Teatern startades 1992 av ett gäng entusiaster som ville sätta upp musikalen Grease. Idag, 20 år senare, är á la Carte Teatern ett välkänt begrepp i Huddinge och har över 700 deltagare i alla åldrar. Vid 6 års ålder kan man börja, och väldigt många väljer att fortsätta i sin grupp år efter år. Välkända artister som bl.a. Sonja Aldén och Sarah Dawn Finer började sin bana på á la Carte Teatern.
Så vem vet vart denna verksamhet kan ta dig?