Hantverk & konst

Akrylmålning! På kursen lär du dig materialkunskap,färglära, komposition, perspektiv, teknik, och alternativa underlag att måla på. Gemensamma genomgångar och olika lekfulla övningar varvas ditt eget skapande. Du hittar fram till ditt personliga uttryckssätt och får individuell handledning. Oavsett om du är nybörjare eller målat tidigare lär du dig se - och våga.

Förkunskaper
Kursen är både för dig som är nybörjare och för dig som målat tidigare.

Upplägg
Kursen sträcker sig över 6 veckor med träffar fredagar, kl 13.30-16.30.

Kursmaterial
Du tar själv med dig utrustning och material. Materiallista skickas via mail innan kursstart.

Ledaren
Erika Bengtsdotter är en inspirerande ledare med stor erfarenhet av att undervisa och handleda i måleri. Som etablerad konstnär, medlem i UKK och KRO och med egen ateljé, är hon mitt uppe i ett mångsidigt och framgångsrikt konstnärskap med utställningar, offentliga utsmyckningar och gränsöverskridande samarbeten. Dessutom är hon författare till ”Målarboken” och skriver för närvarande på en bok om färger.

"Jag vill inspirera människor till att våga mer i måleriet, att förmedla glädjen i att måla och hitta fram till sitt egna uttryck., ja helt enkelt tända skapargnistan"

Ta del av Erikas konstnärskap och besök en dag i ateljén HÄR

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

Välkommen!

Efter avslutad kurs kommer du att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den.

Vi fortsätter att vara aktsamma om varandra och självklart är det viktigt att du som deltagare är fullt frisk när du kommer till din kurs hos oss.