Hantverk & konst

Under våren anpassar vi lokalerna så att alla kan vistas i undervisningsrummet med ordentlig distans mellan deltagarna. I varje klassrum finns desinfektionsmedel, grupperna är mindre och möjlighet till fler rum finns vid behov. Självklart är det viktigt att du som deltagare är fullt frisk när du kommer till din kurs hos oss.

Innehåll
Akrylmåleri! På kursen lär du dig materialkunskap,färglära, komposition, perspektiv, teknik, och alternativa underlag att måla på. Gemensamma genomgångar och olika lekfulla övningar varvas ditt eget skapande. Du hittar fram till ditt personliga uttryckssätt och får individuell handledning. Oavsett om du är nybörjare eller målat tidigare lär du dig se - och våga.

Plats
Studieförbundet Vuxenskolans lokaler (Ateljén) på Kungsängsgatan 12 i Uppsala.

Upplägg
Kursen sträcker sig över 6 veckor med träffar fredagar klockan 13.30-16.30.
Start fredag 19 februari.

Kursmaterial
Du tar själv med dig utrustning och material. Materiallista skickas via mail innan kursstart.

Ledaren
Erika Bengtsdotter är en inspirerande ledare med stor erfarenhet av att undervisa och handleda i måleri. Som etablerad konstnär, medlem i UKK och KRO och med egen ateljé, är hon mitt uppe i ett mångsidigt och framgångsrikt konstnärskap med utställningar, offentliga utsmyckningar och gränsöverskridande samarbeten. Dessutom är hon författare till ”Målarboken” och skriver för närvarande på en bok om färger.

"Jag vill inspirera människor till att våga mer i måleriet, att förmedla glädjen i att måla och hitta fram till sitt egna uttryck., ja helt enkelt tända skapargnistan. Att se människor frigöra in kreativitet gör mig upprymd!"

Ta del av Erikas konstnärskap och besök en dag i ateljén HÄR

Anmälningsinformation
Anmäl dig direkt här på hemsidan (knappen märkt "ANMÄLAN").

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

För mer information kontakta:
För anmälan eller mer information är du varmt välkomna att kontakta oss på 018-10 23 70 eller via vår info-mejl: uppsala@sv.se

Välkommen!

Efter avslutad kurs kan du komma att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den då.