Hantverk & konst

Kursen ger dig fördjupad förståelse för hur du skapar en bild genom komposition, teknik, färglära och hur du skissar för akvarellmåleri. Vi arbetar med handfasta övningar och arbetsmoment utifrån olika teman och du lär dig att se bilder på ett nytt sätt och får fler verktyg för att kunna skapa din egen bildvärld.

Förkunskaper
Kursen är för dig som tidigare målat akvarell och vill utveckla ditt måleri.

Upplägg
Kursen sträcker sig över 5 veckor med träffar på onsdagar klockan 18.00-21.00.
På kursen varvas ledarledda genomgångar med tid för eget skapande och gemensamma återkopplingar.

Studiematerial
Materiallista får du innan kursstart.

Ledaren
Anna Vallin, konstnär med examen från Konstfack i Stockholm, är en inspirerande och kunnig ledare som har stor erfarenhet i att undervisa i måleri, skulptur och teckning.

"Att måla akvarell är något jag aldrig tröttnar på och jag ser fram emot att få dela med mig av mina kunskaper, inspirera och utvecklas tillsammans."

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

Välkommen!

Efter avslutad kurs kommer du att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den.

Vi fortsätter att vara aktsamma om varandra och självklart är det viktigt att du som deltagare är fullt frisk när du kommer till din kurs hos oss.