Hantverk & konst

Akvarellmålning Fortsättning

Under hösten anpassar vi lokalerna så att alla kan vistas i undervisningsrummet med ordentlig distans mellan deltagarna. I varje klassrum finns desinfektionsmedel och vi ber alla som uppvisar minsta förkylningssymptom att stanna hemma.

Innehåll
Kursen ger dig fördjupad förståelse för hur du skapar en bild genom komposition, teknik, färglära och hur du skissar för akvarellmåleri. Vi arbetar med handfasta övningar och arbetsmoment men det finns även utrymme för ditt fria skapande och du lär dig att se bilder på ett nytt sätt och får fler verktyg för att kunna skapa din egen bildvärld.

Plats
Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på Kungsängsgatan 12 i Uppsala.

Upplägg
Kursen sträcker sig över 5 veckor, med träffar på onsdagar klockan 18.15-21.15
Start onsdag 11 november.

Ledaren
Anna Vallin, konstnär med examen från Konstfack i Stockholm, är en inspirerande och kunnig ledare som har stor erfarenhet i att undervisa i måleri, skulptur och teckning.

Anmälningsinformation
Anmäl dig direkt här på hemsidan (knappen märkt "ANMÄLAN").

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

För mer information kontakta:
För anmälan eller mer information är du varmt välkomna att kontakta oss på 018-10 23 70 eller via vår info-mejl: uppsala@sv.se

Välkommen!