Hantverk & konst

Vi fortsätter att vara aktsamma och anpassar lokalerna så att alla kan vistas i undervisningsrummet med ordentlig distans. Grupperna är något mindre, möjlighet till fler rum finns vid behov och i varje klassrum finns handsprit. Självklart är det viktigt att du som deltagare är fullt frisk när du kommer till din kurs hos oss.

Innehåll
Kursen ger dig grundläggande förståelse för hur du skapar en bild genom komposition, teknik, färglära och hur du skissar för akvarellmåleri. Vi arbetar med handfasta övningar och arbetsmoment utifrån olika teman och du lär dig att se bilder på ett nytt sätt och får verktyg för att kunna skapa din egen bildvärld. På kursen varvas ledarledda genomgångar med tid för eget skapande under handledning och gemensamma återkopplingar.

Plats
Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på Kungsängsgatan 12 i Uppsala i Uppsala.

Upplägg
Kursen sträcker sig över 6 veckor, med träffar på onsdagar klockan 18.15-21.15
Start onsdag 10 november.

Ledaren
Anna Vallin, konstnär med examen från Konstfack i Stockholm, är en inspirerande och kunnig ledare som har stor erfarenhet i att undervisa i måleri, skulptur och teckning.

Anmälningsinformation
Anmäl dig direkt här på hemsidan (knappen märkt "ANMÄLAN").

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

För mer information kontakta:
För anmälan eller mer information är du varmt välkomna att kontakta oss på 018-10 23 70 eller via vår info-mejl: uppsala@sv.se

Välkommen!