Hantverk & konst

Vi fortsätter att vara aktsamma om varandra och anpassar lokalerna så att alla kan vistas i undervisningsrummet med ordentlig distans. I varje klassrum finns handsprit, grupperna är något mindre och starttiderna är anpassade för att undvika krockar i våra lokaler. Självklart är det viktigt att du som deltagare är fullt frisk när du kommer till din kurs hos oss.

Innehåll
På den här kursen lär du dig sy olika sorters knapphål både på maskin och för hand. Vi sätter i tryckknappar, nitar, pärlor och strasstenar mm och klär dessutom egna knappar.

Plats
Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på Kungsängsgatan 12 i Uppsala.

Upplägg
Helgkurs med träffar lördag-söndag 9 och 10 oktober, , klockan 9.00-16.00

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial
Du får information om vad du behöver ta med dig till kursen i kallelsen före kursstart. Materialkostnad tillkommer med 200 kr och betalas till cirkelledare på plats.

Ledaren
Laila Sjöstrand började sy redan som sexåring och har sedan dess kontinuerligt utbildat sig inom sömnad, mönsterkonstruktion, detaljsömnad, vävning och textiltryck. Hon är en van cirkelledare som guidar och ger dig inspiration och kunskap under kursen.

Anmälningsinformation
Anmäl dig direkt här på hemsidan (knappen märkt "ANMÄLAN").

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på miljön skickar vi dessa via E-post.

För mer information kontakta:
För anmälan eller mer information är du varmt välkomna att kontakta oss på 018-10 23 70 eller via vår info-mejl: uppsala@sv.se

Välkommen!

Efter avslutad kurs kan du komma att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den då.