Beteendevetenskap, Data & IT

Vi möts digitalt Jitsi
Vill du lära dig mer om hur du anordnar och deltar i ett digitalt möte? Då är du varmt välkommen till oss på SV Uppsala län när vi nu bjuder in våra samverkansparter till en utbildning i att delta och anordna digitala möten via Jitsi. För deltagare som inte tillhör samverkanspart eller utanför Uppsala län är kostnaden för utbildningen 500 kr.

Anmälan
Du anmäler dig senast 9 juni och anger i meddelanderutan den samverkanspart du tillhör.

Kursavgift
Kostnadsfri för våra samverkansparter .

Upplägg
Vi träffas i vårt digitala kursrum för att prova på både delta och anordna möten i Jitsi och vi informerar om hur SV kan hjälpa till med att anordna möten för er förening/organisation. Tillsammans går vi igenom hur du kopplar upp dig för att delta i möten samt funktioner som ljud, bild, samtal, chatt, dela, presentera material etc. Du får möjlighet att prova skarpt, ställa frågor och ta del av tips för bra digitala möten.

Utrustning
Du kommer i god tid innan kursstarten få instruktioner om hur du loggar in och deltar. Du behöver ha internetuppkoppling och en dator/läsplatta med kamera och mikrofon för att kunna delta. Det är en fördel om du även har tillgång till ett headset. Det är enkelt att vara med, vi ger support hela vägen!

Datum
Onsdag 9 juni , kl. 13.30-15.00 gå gärna in i mötet 15 minuter innan för en teknikkoll.

Studiematerial
Manualer för digitala möten i Jitsi ingår och skickas till dig via mail.

Fler utbildningstillfällen
HÄR

För mer information kontakta:
Susan Gallone, SV
Mail: susan.gallone@sv.se
Tel: 072-310 13 69

Välkommen!