Hantverk & konst

På den här kursen lär du dig att med enkla medel binda små böcker utifrån olika sorts material som vi återbrukar-allt från t ex tapet, gamla vykort, skinn, tyg till papper av olika slag - bara fantasin sätter gränser! Du binder minst två böcker lämpliga att anteckna eller klistra in bilder i, en med lim och en utan. Alla sorters spillbitar kan tas tillvara och det finns knappast några gränser för hur man kan variera utformningen på en liten bok.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Plats
Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på Kungsängsgatan 12 i Uppsala.

Upplägg
En träff lördag 8 oktober, kl 10.00-15.00.

Kursmaterial
Material ingår i kursavgiften och du får liten materiallista med exempel på material för återbruk du kan ta med dig kommer i samband med kallelse till kurs.

Ledaren
Monika Ahlezon är en kunnig och inspirerande ledare med lång pedagogisk erfarenhet att leda kurser i olika hantverk. Hon är utbildad i bokbinderi på Leksands folkhögskola och har även ett flertal andra utbildningar bl a från Konstfack inom konst, kalligrafi och grafisk design.

"Att kreativt få arbeta med händerna och se en egentillverkad bok växa fram är något jag aldrig tröttnar på och jag ser fram emot att få dela med mig av mina kunskaper, inspirera och utvecklas tillsammans."

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.
I vårt pentry finns kylskåp, micro, vattenkokare och utrustning för den fika/lunch du väljer att ta med.

Välkommen!

Efter avslutad kurs kan du komma att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den då.

Vi fortsätter att vara aktsamma om varandra och självklart är det viktigt att du som deltagare är fullt frisk när du kommer till din kurs hos oss.