Pedagogik

Välkommen till en fortsättning på SV Uppsala läns Cirkelledarutbildning Grund. På den här utbildningen fokuserar vi på den digitala pedagogiken och det digitala ledarskapet.
Våra ledarutbildningar vänder sig till ledare som har verksamhet i samverkan med SV Uppsala län.

Upplägg
Digital cirkelledarutbildning som påbyggnad på cirkelledarutbildningen.
Genomförs i tre steg:
1. Webbaserad individuell utbildning om att leda digital studiecirkel. SV erbjuder alla cirkelledare, kan även användas som handbok för digital cirkel. Ca 45 minuter. Länk skickas till dig några veckor innan träff. Du genomgår steg ett innan träffen den 12 oktober.
2. Träff och genomgång, uppföljning och grupparbete kring det digitala ledarskapet, samt särskild anpassning till de digitala cirklarna och introduktion till Learnify. Uppskattad tid ca 2,5 timmar inklusive paus.
3. Uppföljning via Learnify totalt ca 45 min.
Fokus ligger på erfarenhetsutbyte och gemenskap.

Förkunskaper
Du måste ha gått vår Cirkelledarutbildning Grund.

Vi använder Zoom. Du kommer i god tid innan kursstarten få instruktioner om hur du loggar in på kursen och deltar. Du behöver ha internetuppkoppling och en dator/padda eller smarttelefon med kamera och mikrofon för att kunna delta. Det är enkelt att vara med, vi hjälper till med support.

Bra att veta
Efter utbildningen erhåller du ett intyg på att du har deltagit i vår utbildning. Du kommer även att fortlöpande erbjudas fördjupningskurser och inspirationsföreläsningar för att utvecklas i din roll.
Den här utbildningen är för dig som är cirkelledare inom Studieförbundet Vuxenskolan Uppsala län.

Ledare
Caroline Ullman, verksamhetsutvecklare på SV.

Anmälan
Du anmäler dig senast onsdag 6 oktober direkt här på hemsidan
(knappen märkt "ANMÄLAN").

För mer information kontakta:
Caroline Ullman
Mail: caroline.ullman@sv.se
Tel: 018-10 23 80