Beteendevetenskap, Media & kommunikation

Välkommen till vår utbildning om marknadsföring för föreningar!
Distansutbildning

Inför arrangemang om din förening planerar till sommaren så kan det vara bra att fundera hur ni ska nå ut till medlemmar och besökare. Vi ordnar därför en utbildning i marknadsföring på sociala medier tillsammans med en mycket erfaren föreläsare.

För vem: För styrelsemedlemmar och intresserade medlemmar, i samverkande föreningar som vill lära sig mer om markandsförning för föreningar på sociala medier. Vi går igenom funktioner och strategier för marknadsföring, särskilt på sociala medier som Facebook och Instagram. Lotta Carlberg berättar även om egna erfarenheter och exempel både från sina professionella och ideella uppdrag. Det ges även utrymme till deltagarnas frågor och erfarenhetsutbyte.

Om ledaren:
Mitt namn är Lotta Carlberg. Jag har sen 2011 utbildat företagare och föreningar i internetmarknadsföring.
Jag vill att mina kunder ska känna att ”YES” detta kan jag ju fixa själv det var ju inte så svårt som jag trodde. Jag har hjälp många deltagare genom åren. Den social media arena som finns idag ändras ständigt och du som förening behöver ha en hum om vad som fungerar. Marknadsföring ska vara roligt och inspirerande. Jag kommer att guida dig igenom de delar du behöver kunna för att synas ute på webben.
Din framgång= min glädje!

Vid anmälan: Ange samverkande förening.
Ange gärna önskemål eller om det finns något som ni vill att vi tar upp.
Anmäl dig senast 2 maj.

Kostnad: Gratis för samverkande föreningar. ANGE SAMVERKANDE FÖRENING I MEDDELANDERUTAN VID ANMÄLAN, eller om du vill bli en samverkande förening så kontaktar vi dig. Kostnad 500 kr för övriga.
Vi välkomnar även dig som kommer från en förening som samverkar med SV i Jämtland, Västerbotten eller Gävleborg kostnadsfritt.

Upplägg:
Föreläsning och erfarenhetsutbyte.
Vi använder oss av Zoom. Vi genomför en kort demonstration av programmet vid start. Du kommer att få en länk till vårt digitala mötesrum skickad till dig några dagar innan utbildningstillfället.