Språk

Vi erbjuder ett stort antal kurser i engelska, på olika nivåer. Fokus på kurserna är konversation. Vi erbjuder kurser både dagtid och kvällstid.

För att kunna erbjuda dig den kurs som passar dina behov bäst ber vi dig kontakta oss på mail caroline.ullman@sv.se eller telefon 018-102381.


Om våra ledare:
Arthur Edwards är diplomerad engelsk språklärare. Har varit modersmålslärare, gymnasielärare och folkhögskollärare. Arthur är irländare med många års erfarenhet av cirkelverksamhet i engelska.
Han vill att kursdeltagaren ska få träna sin förmåga att konversera på ett spännande och avslappnande sätt i gruppen. Det i en trevlig miljö med trevliga människor, gärna över en kopp kaffe.
Deltagarna kommer från alla håll och har vitt skilda behov. Det kan vara människor som behöver utveckla språket för att bättre kunna konversera och därmed få ut mer av utlandsvistelser, man kan ha utlandsboende släkt och vänner som man vill fördjupa kommunikationen med och flera har engelska som arbetsspråk.
På SV säger vi att han är irländaren med ett glatt leende som alltid har en god historia att berätta, det kanske stämmer.

Citat från deltagare
"Har deltagit i denna "engelska-grupp" i 16 år! Vilket bevisar att den passar just mig. lättsamt prat tillsammans, inga böcker och läxor utan bara diskussioner om allt möjligt!"

"För mig har denna grupp och kursledare gett mig självförtroende och kunskap att kunna uttrycka mig på engelska. Det har varit både lärorikt och roligt.""

Claudia French är en kvalificerad engelsklärare och språkkonsult med 20 års erfarenhet av att utbilda vuxna engelska och med kulturell coachning i professionell engelska, akademisk engelska och allmän engelska, samt arbeta med översättningar och korrekturläsning. Hon har tidigare arbetat på Engelska Institutionen vid Uppsala Universitet och med Folkuniversitet, Uppsala.
På fritiden älskar Claudia att odla ekologiska grönsaker mellan att använda permakulturmetoder - och lära andra att göra det - ibland på engelska! Claudia sitter i styrelsen för Ultimat - det enda nära producerade, ekologiska matkooperativet i Uppsala.