Beteendevetenskap, Historia & Konsthistoria

Guidning som kulturprogram och hur vi kan utveckla våra guidningar.

Vi går igenom vad som är viktigt när du guidar. Hur det är att guida utomhus och även lite om dramatiserade guidningar. En fråga som föreningar kan brottas med är att få in nya ideella guider och hitta samverkan som utvecklar. Marknadsföring är också en viktig del. Vi delar med oss av goda exempel, råd och tips.
SV informerar vad som gäller när vi arrangerar kulturprogram tillsammans och hur kan vi hjälpas åt i stort och smått.

För vem:
För alla våra samverkande föreningar som använder sig av guidning eller vill använda sig av det i hembygdsgården, SPF-föreningen, intresseföreningen, bygdegården, kultur- och teaterföreningen och alla med intresse att utveckla detta och lära sig mer. Kostnadsfritt för våra samverkande föreningar och cirkelledare.

På distans via Zoom
Denna inspirationskväll är i det digitala mötesrummet Zoom. Du kommer att få en länk skickad till dig några dagar innan med manual. Du behöver en dator/padda/smartphone med kamera och mikrofon för att vara med samt bra uppkoppling. Har du aldrig varit med digitalt och behöver support innan tveka inte att kontakta oss på Studieförbundet Vuxenskolan, vi hjälper gärna till!

Vid anmälan: Anmäl dig direkt här på hemsidan (knappen märkt "ANMÄLAN").
Ange samverkande förening, kamratcirkel eller cirkelledare från vilken kurs och gärna önskemål eller om det finns något som du vill att vi tar upp. Anmäl dig senast 9 maj.

Frågor och kontakt
Helena Elvidotter Forslund 0171-451216 helena.elvidotter.forslund@sv.se