Beteendevetenskap, Hållbar utveckling

Välkommen till vår träff om hållbart engagemang!
Distansutbildning

Vad är ett hållbart engagemang? Vi tänker oss att det är att vilja, orka och kunna vara så pass engagerad som man önskar, under den tid man önskar. Men ibland upplever vi att vårt ideella engagemang blir betungande av olika skäl. Ofta kan man ju göra "så mycket mer", eller upplever krav och förväntningar utifrån och från andra i föreningen.
Vi vill att vi ska hålla - vi ska vara hållbara - för att kunna vara engagerade! Vi vill att ideellt engagemang ska vara givande och det ska vara möjligt att vara engagerad under lång tid!
Under den här kvällen pratar vi om varför det här - hållbart engagemang - är viktigt att prata om, och vi pratar om den egna hållbarheten.
Tillsammans med ledaren kommer vi att jobba tillsammans kring temat. Du som deltagare är med och deltar i övningar och gruppdiskussioner.

För vem: För styrelsemedlemmar och intresserade medlemmar, i samverkande föreningar i Uppsala län, Vi välkomnar även dig som kommer från en förening som samverkar med SV i Jämtland, Västerbotten, Dalarna, Gotland eller Gävleborg.

Om ledaren:
Malin Widell är erfaren processledare och är specialist på civilsamhället och engagemang!
❇️ Utsedd till månadens bästa värvare på Naturskyddsföreningen 2014.
❇️ Startade 70 föreningar av unga för unga och ökade medlemsantalet med över 200% på Västra Vi Unga 2016-2018.
❇️ Tog fram en strategi för hur 4H kan växa med kvalitet 2021.

Vid anmälan: Ange samverkande förening.
Ange gärna önskemål eller om det finns något som ni vill att vi tar upp.
Anmäl dig senast 27 september.

Kostnad: Gratis för samverkande föreningar. ANGE SAMVERKANDE FÖRENING I MEDDELANDERUTAN VID ANMÄLAN, eller om du vill bli en samverkande förening så kontaktar vi dig. Kostnad 500 kr för övriga.
Vi välkomnar även dig som kommer från en förening som samverkar med SV i Jämtland, Västerbotten, Dalarna, Gotland eller Gävleborg kostnadsfritt.

Digitalt upplägg:
Vi använder oss av Zoom. Vi genomför en kort demonstration av programmet vid start. Du kommer att få en länk till vårt digitala mötesrum skickad till dig några dagar innan utbildningstillfället.