Djur, natur & miljö, Hälsa & välbefinnande

Innehåll
Är du intresserad av din hälsa och har tankar kring val och beteenden du vill förändra, men det har liksom inte blivit av?
Funderar du också kring klimatförändringar och vår natur? Den röda tråden i kursen är hållbarhet, både din och planetens. Vi håller oss på en grundläggande nivå och lämnar stora frågor till forskningen, men inspirerar varandra till små val i vardagen som kan ha betydelse för både din hälsa och miljön.

Upplägg
Vi kommer att ses sex gånger digitalt, där emellan har du övningar och uppgifter att göra hemma. Du kan också gärna engagera familjen i övningar då mycket ligger på det privata planet för att analysera livsstil, kost och motion med koppling till både en hållbar kropp och knopp, men också en hållbar planet.
Naturen är en viktig del i kursen och vissa övningar kommer göras utomhus.
Under de digitala träffarna varvas ”föreläsning” med diskussioner i gruppen. Max 8 deltagare.
Teknisk utrustning: Du bör ha en dator med kamera och mikrofon.


Datum
Onsdag 29/9, 13/10, Tisdag 26/10, Onsdag 10/11, 24/11 och 8/12 klockan 9.30-12.00


Förkunskaper
Kursen är på en grundnivå och när det gäller kost följer vi Livsmedelsverkets rekommendationer.


Pris
1850 kr


Ledare
Annette Westerberg är diplomerad kost-och hälsocoach, utbildad naturguide med diverse utbildningar inom natur- och kulturvård. Annette driver med sin make ett mindre skogs- och familjejordbruk med ekologisk fåruppfödning. Med stor kunskap och engagemang leder hon sina kurser. Sedan 10 år håller Annette olika kurser kopplat till hälsa, natur, djurskötsel, vilda växter och hemberedskap.
"Med den här kursen hoppas jag kunna inspirera dig till hållbara val både för dig och naturen."


Information
För mer information och frågor ställs direkt till kursledare Annette 070-683 36 03 eller annette@vreta-gard.se
Läs även mer på HÄR


Efter avslutad kurs kommer du få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den då.