Trädgård, hus och hem

Höstens örter och ogräs

Under hösten anpassar vi lokalerna så att alla kan vistas i undervisningsrummet med ordentlig distans mellan deltagarna. I varje klassrum finns desinfektionsmedel och vi ber alla som uppvisar minsta förkylningssymptom att stanna hemma.

Innehåll
Nässlor, mynta och svinmålla till morgonens smoothie, kirskålspaj och många andra recept. På den här kursen lär du dig om ätbara vilda växter och ogräs. Vi träffas på fredagskvällen för teori med egna övningar och på lördagen i Fjällnora för att skörda.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Studiematerial
Annkarina Vesterbergs receptbok " Ogräsmat, Örter & Okokt ingår i kursavgiften

Plats
Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på Kungsängsgatan 12 i Uppsala och Fjällnora Friluftsområde

Upplägg
Helgkurs med två träffar: Fredag 18 september, klockan 18.00-20.15 på Studieförbundet Vuxenskolan och lördag 19 september i Fjällnora, klockan 9.30-12.30

Ledaren
Annkarina Vesterberg är en inspirerande och erfaren ledare som på kurser och i ett flertal böcker delat med sig sin kunskap om naturlig och hälsosam kost.

Anmälningsinformation
Anmäl dig direkt här på hemsidan (knappen märkt "ANMÄLAN").

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

För mer information kontakta:
För anmälan eller mer information är du varmt välkomna att kontakta oss på 018-10 23 81 eller via vår info-mejl: uppsala@sv.se

Välkommen!