Musik, teater

Jazz på en söndag


SV anpassar samtliga lokaler så att alla kan vistas i undervisningsrummen med ordentlig distans mellan deltagarna. I varje rum finns desinfektionsmedel och vi ber alla som uppvisar minsta symptom på sjukdom att stanna hemma.


Innehåll
Kom och njut av levande jazzmusik och lär dig samtidigt mer om jazzens historia, olika stilar och uppbyggnad. Arne och vårt "jazzpar", Mike och Sheila, varvar musikframförande med korta föredrag och diskussioner om vad som präglar musiken.


Plats
Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på Kungsängsgatan 12 i Uppsala.

Upplägg
Kursen sträcker sig över 5 veckor, med träff på söndagar klockan 15.00-16.30. Start söndagen den 10 jan.


Ledaren och artisterna
Arne Berglund är en jazzentusiast av stora mått och tillsammans med våra artister skapar han en avslappnad atmosfär för lyssnande och roligt lärande. Mike Loshak (piano) och Sheila Robson (sång) är erfarna artister från olika jazzscener och har ett varmt engagemang för allt som rör just jazz.
Lyssna på ett smakprov HÄR


"Vi ser fram emot att att i en trevlig atmosfär bjuda på levande musik och föra intressanta samtal om jazz i stor och smått"

Anmälningsinformation
Anmäl dig direkt här på hemsidan (knappen märkt "ANMÄLAN").

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

För mer information kontakta:
För information är du varmt välkomna att kontakta oss på 018-10 23 70 eller via vår info-mejl: uppsala@sv.se


Välkommen!