Hantverk & konst

Vi fortsätter att vara aktsamma om varandra och anpassar lokalerna så att alla kan vistas i undervisningsrummet med ordentlig distans. I varje klassrum finns handsprit, grupperna är något mindre och starttiderna är anpassade för att undvika krockar i våra lokaler. Självklart är det viktigt att du som deltagare är fullt frisk när du kommer till din kurs hos oss.

Innehåll
Under kursen fördjupar du dig i flera sätt att sy olika detaljer och utsmyckningar på dina kläder för att få till det där lilla extra. Du kommer att prova olika sätt att sy t.ex fickor (passpoal-, stolp- och clubficka), dragkedjor (infälld-, osynlig och för byxa) och sprund (för kjolar, klänningar och kavajer).
Ledaren har gemensamma genomgångar och ger individuell handledledning.

Plats
Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på Kungsängsgatan 12 i Uppsala.

Upplägg
Helgkurs med träffar lördag-söndag 20 och 21 november , klockan 9.00-16.00.

Förkunskaper
Kursen vänder sig till dig med viss sömnadsvana.

Kursmaterial
Du får information om vad du behöver ta med dig till kursen i kallelsen före kursstart.

Ledaren
Laila Sjöstrand började sy redan som sexåring och har sedan dess kontinuerligt utbildat sig inom sömnad, mönsterkonstruktion, detaljsömnad, vävning och textiltryck. Hon är en van cirkelledare som guidar och delar med sig av kunskap och inspiration under kursen.

Anmälningsinformation
Anmäl dig direkt här på hemsidan (knappen märkt "ANMÄLAN").

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på miljön skickar vi dessa via E-post.

För mer information kontakta:
För anmälan eller mer information är du varmt välkomna att kontakta oss på 018-10 23 70 eller via vår info-mejl: uppsala@sv.se

Välkommen!

Efter avslutad kurs kan du komma att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den då.