Hantverk & konst

Var med i vår exklusiva konstskola i Botaniska trädgården under en vecka i juni och låt dig inspireras av den unika och vackra miljön i parken och orangeriet. Du väljer själv vilken teknik du vill använda; akvarell, olja, akryl eller teckning. I kursen ingår både gemensamma grundläggande teoretiska och praktiska genomgångar av material och tekniker, modellteckning och individuell handledning. Det här är kursen för dig som någon gång drömt om att få skapa koncentrerat och utveckla din konstnärliga förmåga under kunnig ledning.

Vi inleder med inspirerande guidad visning i Botaniska trädgården följt av välkomstfika måndag 13 juni

Förkunskaper
Kursen är både för dig som är nybörjare och för dig som har erfarenhet av måleri och teckning.

Upplägg
Kursen sträcker sig över 1 vecka med träffar varje dag måndag - fredag 13-17 juni, klockan 10.00-15.00 i liten grupp med 10 deltagare.

Studiematerial
Stafflier, bord, stolar, skivor, tejp, fixativ, vattenpytsar och visst material till övningar finns på plats och ingår i kurspriset men du tar själv med den utrustning du önskar använda.

Ledaren
Anna Vallin, konstnär med mastersexamen på skulpturlinjen med påbyggnad i måleri från Konstfack i Stockholm, är en inspirerande och kunnig ledare som har stor erfarenhet i att undervisa i måleri, skulptur och teckning.

"Jag ser fram emot att få dela med mig av mina kunskaper, inspirera och uppleva hur kreativitet och skaparglädje får fullt spelrum."

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post. Observera att inga rabatter gäller på denna kurs.

Välkommen!

Efter avslutad kurs kommer du att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den.

Vi fortsätter att vara aktsamma om varandra och självklart är det viktigt att du som deltagare är fullt frisk när du kommer till din kurs hos oss.