Hantverk & konst

Vi anpassar lokalerna så att alla kan vistas i undervisningsrummet med ordentlig distans mellan deltagarna. I rummet finns desinfektionsmedel, grupperna är mindre och möjlighet till att måla utomhus finns. Självklart är det viktigt att du som deltagare är fullt frisk när du kommer till din kurs hos oss.

Innehåll
Var med i vår konstskola i Botaniska trädgården under en vecka i juni och låt dig inspireras av den unika och vackra miljön i parken och orangeriet. Du väljer själv vilken teknik du vill använda; akvarell, olja, akryl eller teckning. I kursen ingår både gemensamma grundläggande teoretiska och praktiska genomgångar av material och tekniker, modellteckning och individuell handledning. Det här är kursen för dig som någon gång drömt om att få måla koncentrerat en vecka och utveckla ditt måleri och din konstnärliga förmåga under kunnig ledning.

Förkunskaper
Kursen är både för dig som är nybörjare och för dig som har erfarenhet av måleri och teckning.

Studiematerial
Stafflier och stolar finns på plats men du tar själv med material och utrustning du önskar använda.

Plats
Botaniska trädgården, Villavägen 6-8 i Uppsala

Upplägg
Kursen sträcker sig över 1 vecka med träffar varje dag 14-18 juni, klockan 10.00-15.00.
Start måndag 14 juni.
Du tar själv med dig din lunch och mellanmål.

Ledaren
Anna Vallin, konstnär med examen från Konstfack i Stockholm, är en inspirerande och kunnig ledare som har stor erfarenhet i att undervisa i måleri, skulptur och teckning.

Anmälningsinformation
Anmäl dig direkt här på hemsidan senast 25 maj (knappen märkt "ANMÄLAN").

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

För mer information kontakta:
För anmälan eller mer information är du varmt välkomna att kontakta oss på 018-10 23 70 eller via vår info-mejl: uppsala@sv.se

Välkommen!

Efter avslutad kurs kommer du att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den.