Hälsa & välbefinnande

Under våren anpassar vi lokalerna så att alla kan vistas i undervisningsrummet med ordentlig distans mellan deltagarna. I varje klassrum finns desinfektionsmedel, grupperna är mindre och möjlighet till fler rum finns vid behov. Självklart är det viktigt att du som deltagare är fullt frisk när du kommer till din kurs hos oss.

Innehåll
En både rolig och lärorik kurs där du teoretiskt och praktiskt lär dig hur du genom utstrålning, samtalsteknik, kroppsspråk och grundläggande självförsvar hanterar konflikter och ”värnar ditt rum”. Du stärker din självbild, ökar din trygghet och tillägnar dig mentala redskap samtidigt som din koordination, balans och styrka blir bättre.
Allt sker under trivsamma, lugna former och skratt är en viktig ingrediens som gör gott för både kropp och själ.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs-alla kan vara med. Tänk på att klä dig i bekväma kläder som du kan röra dig fritt i.

Plats
Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på Kungsängsgatan 12 i Uppsala.

Upplägg
Kursen sträcker sig över 6 veckor, med träff på måndagar klockan 10.30-12.00.
Start måndagen den 15 februari.

Ledaren
Ledare Arne O Berglund, medgrundare av Wing Chun Uppsala, är en engagerad och inspirerande ledare som genom lång erfarenhet av hälsoarbete, socialt arbete och konflikthantering tillför kvalitet och glädje för deltagare i denna kurs.

Anmälningsinformation
Anmäl dig direkt här på hemsidan (knappen märkt "ANMÄLAN").

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

För mer information kontakta:
För anmälan eller mer information är du varmt välkomna att kontakta oss på 018-10 23 70 eller via vår info-mejl: uppsala@sv.se

Välkommen!

Efter avslutad kurs kommer du att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den.