Pedagogik

Vi möts digitalt
Hur kan ett digitalt studierum ge ökade möjligheter till kommunikation och lärande i en digital eller fysisk studiecirkel? Vi möts i en så kallad studieplats i lärplattformen Learnify och undersöker tillsammans det digitala studierummets möjligheter. Du som är cirkelledare inom SV Uppsala län och du som ska delta i studiecirkel med studieplats i Learnify hos oss inom SV Uppsala län är varmt välkommen att delta.

Anmälan
Du anmäler dig senast 10 november direkt här på hemsidan
(knappen märkt "ANMÄLAN").
Ange i meddelanderutan om du är cirkelledare eller deltagare, vilken studiecirkel du leder/ska leda/ska delta i samt eventuell samverkanspart/förening du tillhör.

Kursavgift
Kostnadsfritt för cirkelledare och cirkeldeltagare inom SV Uppsala län.

Upplägg
Vi möts i en studieplats i lärplattformen Learnify och undersöker tillsammans det digitala studierummets möjligheter. Videomötet sker i studieplatsens förinlagda videomöte i Jitsi. Vi går igenom funktionerna i Jitsi såsom ljud, bild, chatt, dela, bjuda in etc. Vi går också igenom funktioner i det digitala studierummet för dig som är ledare respektive för dig som är deltagare i studiecirkel. Du får möjlighet att prova skarpt, ställa frågor och ta del av tips för bra digitala och fysiska studiecirklar med tillgång till digitalt studierum.

Utrustning
Du kommer i god tid innan kursstarten få instruktioner om hur du loggar in i studieplatsen och deltar i videomötet. Du behöver ha internetuppkoppling och en dator/läsplatta med kamera och mikrofon för att kunna delta. Det är en fördel om du även har tillgång till hörlurar med mikrofon. Det är enkelt att vara med, vi ger support hela vägen!

Datum
Måndag 15 november kl 17.30 -19.00, gå gärna in i mötet 15 minuter innan för en teknikkoll

Studiematerial
Manualer för studieplats och digitala möten i Jitsi ingår och skickas till dig via mail.

För mer information kontakta:
Anna-Maria Lundberg, SV
Mail: anna-maria.lundberg@sv.se
Tel: 076-309 37 12

Välkommen!