Djur, natur & miljö, Övrigt

Vi fortsätter att vara aktsamma, hålla avstånd och självklart är det viktigt att du som deltagare är fullt frisk när du kommer till din kurs hos oss.

Innehåll
Kom med på en spännande eftermiddag med magnetfiske!
Du kombinerar en härlig stund ute i naturen med ett praktiskt miljöarbete när du befriar våra vattendrag från diverse skrot - och kanske hittar du en skatt...
Efter ett kort pass med genomgång av utrustning, hur själva fisket går till, hantering av "fångst" och lite tips och trix ger vi oss iväg för att fiska. Vi testar magneter av olika slag och vad som fungerar bäst beroende på plats och läge, övar kastteknik och så ser vi vad som kommer upp till ytan.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Passar lika bra för hela familjen, kompisgänget som för dig som kommer ensam.

Utrustning och kursmaterial
Utrustning, skyddshandskar och studiehäfte ingår i kursavgiften. Du kommer i kläder och skor/stövlar som tål lite vatten och smuts.

Plats
Östhammars hamn, samling vid Sjötorget. Karta och vägbeskrivning hittar du HÄR

Upplägg
Endagskurs torsdag 15 juli, klockan 13.00-16.00.

Ledaren
Kursledare Bo Liljeborn är uppvuxen på en ö i Norra Roslagen, hängiven sportfiskare och har arbetat som sportfiskeguide i området ett flertal år. Under dagen delar han med sig av sin erfarenhet och kunskap under trevlig samvaro.

"Båtar, fiske och natur är ett stort intresse och något jag brinner för. Hand i hand går mitt engagemang i miljöfrågor för att bevara friska och fiskrika vatten, inte minst för kommande generationer. Som ett led i detta är jag även engagerad och arbetar ideellt för Kusträddarna, Sportfiskarna och Sjöräddningssällskapet SSRS."

Anmälningsinformation
Anmäl dig direkt här på hemsidan (knappen märkt "ANMÄLAN").

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

För mer information kontakta:
För anmälan eller mer information är du varmt välkomna att kontakta oss på 018-10 23 70 eller via vår info-mejl: uppsala@sv.se

Självklart är det viktigt att du som deltagare är fullt frisk när du kommer till din kurs hos oss.

Välkommen!

Efter avslutad kurs kommer du att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den.