Hantverk & konst

Innehåll
Manga är det japanska ordet för tecknade serier med grund i en konstform som är flera hundra år gammal. På kursen lär du dig teckna manga i helkropp med de karakteristiska proportionerna, olika rörelser, bakgrunder, mangadjur och som avslutning skapar du din egen mangakaraktär.

Plats
Digital kurs. Du kommer i god tid innan kursstarten få instruktioner om hur du loggar in på kursen och deltar. Du behöver ha internetuppkoppling och en dator/padda med kamera och mikrofon för att kunna delta. Det är enkelt att vara med, vi hjälper till om det behövs. Vi använder Zoom.

Upplägg
Kursen sträcker sig över 5 veckor med digitala träffar på torsdagar klockan 18:30-20:45
Start torsdag 11 november. På kursen varvas ledarledda genomgångar med tid för att teckna på egen hand,handledning och gemensamma återkopplingar.

Förkunskaper
Kursen är för dig som redan har lite erfarenhet av mangateckning och vill gå vidare och lära dig mer.

Studiematerial
Materiallista får du innan kursstart.

Ledaren
Clara Vallin är en kunnig och inspirerande ledare med flera utställningar i bakom sig.
"Jag har alltid älskat att teckna och måla och redan som liten upptäckte jag manga i tecknade serier, provade på själv och fascinerades och sedan dess har jag tecknat manga som hobby. Nu vill jag dela med mig av mina kunskaper och ser fram emot att leda den här kursen".

Anmälningsinformation
Anmäl dig direkt här på hemsidan (knappen märkt "ANMÄLAN").

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

För mer information kontakta:
För anmälan eller mer information är du varmt välkomna att kontakta oss på 018-10 23 70 eller via vår info-mejl: uppsala@sv.se

Välkommen!

Efter avslutad kurs kommer du att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den.