Hälsa & välbefinnande

Det bästa " av två världar". Friskvård och stressreduktion. Vi praktiserar utarbetade program i både mindfulnessyoga och mediyoga samt vakenvila och mindfulnessmeditation.
Mediyoga är den yogaform som vunnit mest uppmärksamhet de senaste åren då den bland annat integrerats i svensk sjukvård och företagshälsovård.

Yogamattor finns på plats, tänk på att ha bekväma kläder på dig.

Ledare: Lena Nilsson har 35-års erfarenhet som yoga- och meditationsutövare. 22 år som yogalärare och mer än 10 år med mindfulness. Diplom från Bihar School of Yoga Nordindien 1995, Mandala Yoga Ashram 1997, Center for Mindfulness Massachusetts 2007 och 2009 samt Institut för Medicinsk Yoga 2013.

Driver Uppsala Mindfulness & Yogainstitut, Modern Friskvård i beprövad tradition sedan 1996 och har varit cirkelledare på SV i mer än 15 år.

Lena har genom åren undervisat i yoga och meditation på många stora arbetsplatser i hela Mälardalen, gravida kvinnor, friskvård för anhöriga och psykisk ohälsa. Har ett långvarigt samarbete med organisationer inom handikapprörelsen både neuroförbundet och hörselskadades riksförbund. Har också ett nära samarbete med Mandala Yoga Ashram i Wales ett retreatcenter i Sydvästra Wales.

Välkommen på kurs med kompetens och kvalité där Du blir sedd med djupa rötter i klassisk, mediyoga och mindfulness.

Kontakta Lena Nilsson direkt via mail lena@uppsalamindfulnessyoga.se eller telefon 0704498741 för frågor om kursen samt eventuell frånvaro när kursen startat.