Hälsa & välbefinnande

Grund/fortsättning mindfulness med inriktning förståelse för hjärnan.
Vill du vara mera i nuet? Vill du hantera din stress på ett annat sätt? Följ med på en resa i ditt inre och låt naturen stödja dig. Vi övar på att vara mera närvarande i nuet. Vi lär oss hantera verktyg för att minska stress och oro.  Kursen hålls inomhus men med stöd av naturens naturliga återhämtnings egenskaper.
Vi kommer att fokusera på snabb och långsiktig återhämtning, meditation samt naturlig och onaturlig stress.

Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper. Men passar även dig som är mer van vid att använda mindfulness.

Upplägg
Vi träffas 3 onsdagar på Studieförbundet Vuxenskolan, Kyrkogatan 18, centralt i Enköping. Praktiska övningar i mindfulness och stresshantering med inriktning förståelse för hjärnan. Vi kommer även ha tid för reflektion.
Datumen är 9, 16 och 23 november klockan 18.00-19.30.

Ledaren
Martina Hellsten, är utbildad stresspedagog, hälsocoach, kostrådgivare samt personlig tränare. Hon arbetar hälsofrämjande med fokus på hela kroppen. Här tar hon med sig sin erfarenhet från hälsobranschen och ser från där du är idag och guidar dig framåt.

"Jag har alltid levet ett hektiskt liv och har arbetet med att hittat återhämtning som är snabb och effektiv i det liv jag lever. Nu delar jag med mig av mina kunskaper om återhämtning och närvaro".

Anmälningsinformation
Anmäl dig direkt här på hemsidan (knappen märkt "ANMÄLAN").

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura och för att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.
Efter avslutad kurs kommer du att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den då.

Välkommen!