Hälsa & välbefinnande

Grund/fortsättning mindfulness
Kursen är utomhus och kommer att äga rum i en vacker skog och vid dåligt väder är vi i en lada på gården Torstuna Brunna 1, utanför Fjärdhundra, där kursledaren bor.

Innehåll
Vill du vara mera i nuet? Vill du hantera din stress på ett annat sätt? Följ med på en resa i ditt inre och låt naturen stödja dig. Vi övar på att vara mera närvarande i nuet. Vi lär oss hantera verktyg för att minska stress och oro. 

Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper. Men passar även dig som är mer van vid att använda mindfulness.

Upplägg
Vi träffas 5 gånger utomhus där vi kan hålla gott om avstånd emellan varandra. Praktiska övningar i mindfulness och stresshantering med tid för reflektion.
Datumen är 15, 22, 29 september, 6 och 13 oktober klockan 18-19.30

Ledaren
Kursledare är Martina Hellsten, färdigutbildad hälsocoach från Tärna folkhögskola. En hälsocoach arbetar att främja hälsan och se till helheten och det gör Martina i denna kurs.

"Jag är född på landet och har alltid sökt mig till naturen för att finns balans och återhämtning. Nu tar jag steget för att visa andra vilken läkande kraft naturen har."

Anmälningsinformation
Anmäl dig direkt här på hemsidan (knappen märkt "ANMÄLAN").
Kallelse skickas ut före kursstart.

För mer information kontakta:
För anmälan eller mer information är du även varmt välkommen att kontakta oss på 0171 - 451216 eller via vår info-mejl: enkoping@sv.se

Efter avslutad kurs kommer du få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den då.