Hantverk & konst

Under våren anpassar vi lokalerna så att alla kan vistas i undervisningsrummet med ordentlig distans mellan deltagarna. I varje klassrum finns desinfektionsmedel, grupperna är mindre och möjlighet till fler rum finns vid behov. Självklart är det viktigt att du som deltagare är fullt frisk när du kommer till din kurs hos oss.

Innehåll
Kusen är perfekt för dig som vill lära dig att konstruera ett mönster från grunden. Vi arbetar med att göra mönster till kjol och byxa i konfektionsstorlek i skala 1:4.
Mönstret anpassas till personliga mått som du sen kan använda för sömnad.

Kursmaterial
Du får information om vad du behöver ta med dig till kursen i kallelsen före kursstart. Materialkostnad tillkommer med ca 230 kr för linjaler som du köper av ledaren på plats.

Upplägg
Fyra torsdagskvällar: 11/2, 25/2, 11/3 och 25/3 kl. 18.00 - 21.00 vid SV, Kungsängsgatan 12, 1 tr Uppsala

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på miljön skickar vi dessa via E-post

Ledaren
Laila Sjöstrand är utbildad i mönsterkonstruktion och sömnad och är en van cirkelledare

Anmälningsinformation
Anmäl dig direkt här på hemsidan (knappen märkt "ANMÄLAN")

För mer information kontakta:
För anmälan eller mer information är du varmt välkommen att kontakta oss på 018-10 23 70 eller via vår info-mail: uppsala@sv.se

Välkommen!

Efter avslutad kurs kan ni komma att få en utvärderingsenkät mailad till er. Vi uppskattar om ni har möjlighet att besvara den då.