Hantverk & konst

Under våren anpassar vi lokalerna så att alla kan vistas i undervisningsrummet med ordentlig distans mellan deltagarna. I varje klassrum finns desinfektionsmedel, grupperna är mindre och möjlighet till fler rum finns vid behov. Självklart är det viktigt att du som deltagare är fullt frisk när du kommer till din kurs hos oss.

Innehåll
Kusen är perfekt för dig som vill lära dig att konstruera ett mönster från grunden. Vi startar med ett liv i konfektionsstorlek i skala 1:4. Mönstret anpassas sedan till personliga mått som du kan använda för sömnad till en blus eller klänning.

Förkunskaper
Kursen vänder sig till dig som är nybörjare

Kursmaterial
Du får information om vad du behöver ta med dig till kursen i kallelsen, före kursstart. Materialkostnad tillkommer med ca 230 kr för linjaler som du köper av ledaren på plats.

Upplägg
Fem onsdagskvällar: 10/2, 24/2, 3/3, 10/3 och 24/3 klockan 18.00 - 21.00 vid SV, Kungsängsgatan 12, Uppsala

Bra att veta
Vi skickar en kallelse/faktura till dig, så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på miljön skickar vi dessa via E-post

Ledaren
Ledare för kursen är Laila Sjöstrand, hon är utbildad i mönsterkonstruktion och sömnad och är en van kursledare

Anmälningsinformation
Anmäl dig direkt här på hemsidan (knappen märkt "ANMÄLAN")

För mer information kontakta:
För anmälan eller mer information är du varmt välkommen att kontakta oss på 018-10 23 70 eller via vår info-mail: uppsala@sv.se

Välkommen!